Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Is there a correct way to achieve this? We have a mulitple Site Server environemnt which we are about to use Deployment Solution. Our NS Server was made a Site ...
Forum Discussion by yabru | 21 Jun 2011 | 0 comments
I need a solution Hi All Service Desk experts! Is this easy or complicated? I'm trying to figure out how to enable our users to fill out their Satisfaction Survey when a ...
Forum Discussion by yabru | 20 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution Hi All, Just having a look at the usual tasks we used to use in DS6.9 like Joining computers to a Domain... The configuration task worked fine when i chose to ...
Forum Discussion by yabru | 20 Jun 2011 | 0 comments
I need a solution Hi, When creating a Universal Image in DS6.9 we used to create our XP image on a workgroup and then at least have the Aclient installed only prior to it being ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yabru | 20 Jun 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, If the SMP Server is a hosted server with only a 2mb link to it and we have configured all the usual Site Servers and enabled them to be Deployment Site ...
Forum Discussion by yabru | 13 Jun 2011 | 4 comments
Hi, I think these are most certainly the way forward! I just wish for 2 things; The Rules could be applied to the Email Monitor Workflow (currently if a User logs a call by email we can only route based on their Contact name not any of the ...
Idea by yabru | 04 Jun 2011 | 0 comments
I need a solution Does anyone else have the same requirement? When reporting by Categories, Service Desk allows you to list the various levels; Category level 1 Category ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yabru | 23 Nov 2010 | 3 comments
I need a solution Hi, Please can you reply to this thread if you have successfully installed Service Desk with a SQL "off box" scenario? I've always been able to ...
Forum Discussion by yabru | 28 Sep 2010 | 3 comments
I need a solution Hi, One of our Site Servers are Win2008, (at this point in time SMP SP5 has not been released) so the only Service i can have installed on this box is Package ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yabru | 23 Sep 2010 | 1 comment
I need a solution Hi, Easy question... If i have a report of 55 computers which are still on WinXP SP2, i have the option to create a static filter. I've created a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yabru | 23 Sep 2010 | 3 comments