Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Okay, I have looked around and found nothing, but I am installing SEP 12.1 64bit on my Workstation and during the setup it gets to the point where it looks for ...
Forum Discussion by usacc23 | 26 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Hi Team, I have seen on SEPM console "Auto-protect Status - DISABLED" How to prevent to users to DISABLE auto protect. Note: In policy I have already ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mangesh.salunkhe | 06 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution req solution without taking RDP of the system, how to analysys, which tool will use what commands needs to run. If you don't want the RDP of ...
Forum Discussion by mangesh.salunkhe | 05 Jun 2012 | 9 comments
I need a solution GUP not providing update to clients, clients are able to take update from management server. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mangesh.salunkhe | 08 May 2012 | 9 comments
I need a solution I'm attempting to track down a problem associated with our VDI running on Microsoft's Hyper-V. it seems some of the users lose connection from time to time ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bsalyer | 22 Mar 2012 | 3 comments
I need a solution I currently have a 10 PC test environment that has SEP 12.1 RU1 installed  and all of the clients have this Warning after a few days after installing : [Client ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 20 Feb 2012 | 11 comments
I need a solution Hi I had implemented application and device control policy to block some apllications from running. The problem is that .exe once renemd he policy doesn't ...
Forum Discussion by Shiva89 | 07 Feb 2012 | 9 comments
I need a solution We're migrating from 11.0.6300 to version 12.1. The installation of SEPM went without errors. However on launching the db configuration, we got stuck at 3% ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mon_raralio | 27 Jan 2012 | 24 comments
I need a solution Hi Team, We build SEP 12.1 & now we are facing problem that SQLSERVR.exe utilizes 4 GB of RAM & server performance get down. Could anyone suggest what ...
Forum Discussion by mangesh.salunkhe | 16 Jan 2012 | 5 comments
I need a solution Hi Team, We have changed management server by replacing sylink.xml file for old ver SEP Client version - SEP 11. 0.6 and get managed all these clients on latest ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mangesh.salunkhe | 04 Jan 2012 | 3 comments