Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

Problem: Automation Tasks are in Queued or Pending state with "Waiting for the agent to get the task" message. Cause: The PectAgent (SMA in automation) does not get registered and tasks don't get executed ...
Article by Mauro Dalvit | 21 Nov 2014 | 0 comments
RAM drive (also called RAM disk) is a block of RAM (primary storage or volatile memory) that a computer's software is treating as if the memory were a disk drive (secondary storage). In some instances we have noticed that Deployanywhere ...
Article by Mauro Dalvit | 20 Nov 2014 | 2 comments
What is required to create such environment, where you will be able to receive mail notifications about Agent service crash from any of available managed endpoints via mail? This scenario is applicable for SMP 7.1.x and SMP 7.5.x 1. ...
Article by Igor Perevozchikov | 14 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hello All,      In Altiris 7.1 how can i determine where images we have created are being stored and where Updates and Drivers are being stored?  We had an issue ...
This issue has been solved
Forum Discussion by oscarc619 | 11 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Soooo looooong story short there are some tweaks that can be made to the rc.netboot file in the /etc folder of the netboot.dmg file in the netboot folder on the ...
Forum Discussion by schuttwm | 04 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello all,      We are running Altiris 7.1 and were having issues loading drivers for newer machines for PXE preboot.  We aren't ready to move to 7.5 yet so ...
Forum Discussion by oscarc619 | 27 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, While trying to open the Altiris agent in Windows 7 64 bit OS, getting the error message as Error activating agent session 4:Unspecified ...
Forum Discussion by ashokkumardurai | 09 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I set up a validation environment for CMS and AMS 7.5 SP1; our production environment is 7.1 SP2 MP1. I inherited the produciton environment at a lower install base, ...
Forum Discussion by SysAdmin_D | 19 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution Upgraded our test enviornment to 7.5.  When in automation the image completes and installs on the machine.  It fails on Deployanywhere and injecting the answer xml ...
Forum Discussion by GregWick | 11 Sep 2014 | 15 comments
I need a solution Hi all, in our netowork when upgrading existing version SEP 4100 to SEP 4112.4156 version, in few computers I am facing issues that after upgrading package through ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ajhay.siingh | 02 Sep 2014 | 6 comments