Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We are using DS 6.9 sp6, and all our PXE is perfectly working all other computers... But when connecting same place cable, our latest "Elite 840 G2", no way, ...
Forum Discussion by Pascal KOTTE | 07 Jan 2016 | 7 comments
I need a solution Hello, I'm collecting Start/Stop events for a couple of exe in our environment. Metering is working on 99% of the workstations (over 18000) but on Surface ...
Forum Discussion by lalanderj | 23 Nov 2015 | 3 comments
I need a solution Environment : - DS6.9 SP6 - SMP 7.5 SP1 I need to retrieve the Guid from the computer in Symantec_CMDB from a DS job. For this I've used a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David-p | 16 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, We've just moved from CMS 7.1 MP1 to 7.5 SP1 hf4. Everything seem to be fine till now. We have some computers that are looping BSOD. We figured ...
Forum Discussion by Nicolas Horchower | 01 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution We got a curious error, The proxy name could not be resolved: 'http' when running SIM, and if not provided http:// in front of proxy ...
Forum Discussion by Pascal KOTTE | 20 Mar 2014 | 7 comments
not responding long-running script If you are freezed the Altiris console, on a screen not answering. And because Altiris console has a good memory last position, you can't go out this freezed screen. (eg. locations in Asset)...  ...
Idea by Pascal KOTTE | 21 Feb 2014 | 28 comments
I need a solution After reinstalling a DS 6.9 sp6 on a new 2008 R2 server, upgrading from a copy the previous “express” base. We care reconfigure the “default settings” to the new IP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Pascal KOTTE | 19 Dec 2013 | 17 comments
I need a solution If you run the Agent detail report, you will have current numbers each plugins/agent versions: select [Agent Name], [Product Version], [Count] = count(*) from ...
Forum Discussion by Pascal KOTTE | 15 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution Module : AtrsHost.exe Source : Altiris.TaskManagement.ClientTask.* "11.09.2012 15:43:27","BaseXmlHttpCallback Exception: ...
Forum Discussion by Pascal KOTTE | 11 Sep 2012 | 5 comments
I need a solution I do not have all detail yet. But we see an NS agent trouble we were needing to "Aexnsutil.exe /clean" and reinstall to solve (workaround). multiple ...
Forum Discussion by Pascal KOTTE | 13 Jun 2012 | 2 comments