Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Does anyone else having problems with web forms? My working workflows at a customer are still functional but rendering is off since upgrading from 7.1 to 7.5 All ...
Forum Discussion by SaschaH | 30 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution When publishing my workflow I have the local server and one other standalone server showing up, how are the other workflow servers on the network found? I've ...
Forum Discussion by b3tts32 | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I'm trying to create a component to read in xml data but having issues when compiling. I upload the file and it shows all of the data I need but when I compile I ...
Forum Discussion by b3tts32 | 22 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution We are new to workflow and trying to set up the server.   I have installed it and am able to use the designer to create and test a basic workflow, but when I try ...
Forum Discussion by SonicGT | 17 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hello!  I created a WF-projects which must autostart using a schedule every 3 minutes. And it does that. But after 5 seconds after each start it starts again. What ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bold | 13 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution I am trying to map some fields from a SQL query (using the Single Value Mapping Component) to the fields I created in a user defined data type (made in Type Designer). ...
Forum Discussion by romado | 02 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I have an auto start from email project that watches for a specific email to hit an email inbox.  I can open the project in debug and send a test email and it works ...
Forum Discussion by John Atkins | 26 Jun 2014 | 7 comments
I need a solution I have an Integration project that executes a query to return several columns from a SQL table.  Maintenance was performed on the SQL table that included the use of ...
Forum Discussion by M Rutledge | 23 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution For some strange reason my workflows are not aborting after being inactive for some time. For example, a user would start the workflow but close their window half way ...
Forum Discussion by kick | 30 May 2014 | 4 comments
I need a solution I am having a problem getting a workflow set up that allows you to create multiple calls from a spreadsheet. i have a form that the user will upload there excel ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michael19 | 23 May 2014 | 2 comments