Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All We have the following set up in our network   1. Backup Exec 2014 server application is installed on a physical server which is running Windows 2008 ...
Forum Discussion by knnagesh | 28 Aug 2014 | 9 comments
I need a solution anyone knows why because backup using windows agent has a very low transfer rate compared to the transfer rate of the previous days ??. yesterday was 5500 MB / Min and ...
Forum Discussion by carlos_cuestas | 28 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I have just replaced my failed library with a new (exact replacement) Quantum SuperLoader 3 Tape Library (single drive/2-8 tape magazines). It is correctly noted in ...
Forum Discussion by StormRyder | 27 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I attempt to restore a mailbox item on Exchange 2013, but get Final error: 0xe00003bf - Cannot open one or more mail messages because of unknown Exchange Web Service ...
Forum Discussion by djoyner | 27 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Guys i have backupexec 2014 running on windows server 2012 and i have problem with my nas storage ( BlackArmor NAS 110 ) i can not access to my nas storage or ...
Forum Discussion by ciscosystem_mhr | 26 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hi I am hoping someone could assist with a problem that we are facing. We have recently installed Backup Exec 2014 on Windows 2012 R2 and the installation of the ...
Forum Discussion by CDSTechnical | 26 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution My SQL db backup is completing with this exception:  V-79-40960-37914 - Database DBNAME is configured to maintain transaction logs. Transaction log backups are ...
Forum Discussion by GaryLeung | 26 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Currently running Backup Exec 2010 R3 on a Windows Server 2008. We are in the middle of moving serving servers on to a new domain which this verison of BE is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HiteshP | 26 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Dear All, When I click on the tools > recipient  an error appears in the event viewer (.net runtime 2.0 error - event ID 1000 - Faulting application ...
Forum Discussion by Hoops74 | 25 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I have issues with Backup Exec 2014 (clean install) on windows 2012 64 bits std. We have a weekly full backup every week and after the recyclable tape come back from ...
Forum Discussion by Ag BC | 22 Aug 2014 | 1 comment