Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, We have Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 product running on Windows 2012 R2 server, we can see a performance issue for this NAV product and when we took ...
Forum Discussion by Charasala | 29 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I have upgrade from 11.x to 12.1 because of the adc policy not running in 64 bit Os. Now i have found the systems where policy is not working. I have troubleshoot ...
Forum Discussion by visible_sol | 28 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, Some false positive virus were detected by SEP. I would like to add them to exception from report. But I can't do it. Also want to find them in ...
Forum Discussion by William Lawance | 27 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello -   I am working with SEPM 12.1 and cannot get the client installed on a Windows Server 2008 machine that is NOT currently on the domain. I am able to ...
Forum Discussion by uwncahelp | 27 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hi,   I am at present planning of moving my SEPM from one physical server(172.168.100.55) to a virtual server(172.168.200.55). Both are in different subnet ...
Forum Discussion by Jeshrel | 27 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hi I think I might have discovered a bug in SEP 12.1.4100.  Most of my customers use different Application Control rules to block unwanted and known bad ...
Forum Discussion by TORB | 27 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution We are facing an issue where we have duplicate clients. The issue is not due to machine imaging but after some investigation we found that it is because a machine is ...
Forum Discussion by hamad3914 | 27 Aug 2014 | 11 comments
I need a solution how much bandwidth is utilized for between SEP, GUP and SEP clients ? See this How To Optimize See this How To Optimize Endpoint Protection for Branch ...
Forum Discussion by Khi02 | 26 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution Is it possible for GUP servers to pull updates from the internet instead of pulling them from the SEPM? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The Conquistador | 26 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Team, In my office many system are having symantec Endpoint 12.1 installed, and we are facing a virus issues alert ? can anyone here please let me know how to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bisht17 | 25 Aug 2014 | 8 comments