Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution I want to start off by saying I am not a extremely experianced user. My company has been using Ghost for a few years now implementing the Vista drivers with the Ghost ...
Forum Discussion by Ianbword | 04 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, I am receiving the following error when deploying a Windows7 image  to a DELL laptop. ErrorMessage: Exception has occured in function SMPPackage.cpp() ...
Forum Discussion by JJarose | 29 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Ghost Imaging software version 11.5.1. When attempting to do a clone of a machine. I've noticed that it seems that it can't find my external hard drive ...
Forum Discussion by rcoleman0287 | 07 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I am trying to use the Ghost Solution Suite (2.5.1) to create an image backup image of a 32-bit Windows 7 installation, and then restore it.  I have the ...
Forum Discussion by prelic | 30 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I'm trying to clone a FreeBSD 10 drive with a GPT partition and the FS is UFS.  I'm doing this on a Dell PowerEdge server with a H730 PERC. The problem ...
Forum Discussion by dmaximoff | 12 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hello! I work for a school district in Colorado and we use Ghost Boot Manager 11.5.1.2266 to make our bootable USB fobs for imaging around the district. We have a ...
Forum Discussion by MadSquid | 05 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I am an intern working at a company and I am trying to figure out how to create an image, using Ghost, of a server with RAID 1 disks. I need to be able to ...
Forum Discussion by WajihQ | 25 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution To anyone, I wanted to clone a Windows 8.1 Thinkpad T440S using Symantec Ghost suite 2.5.1 from one hard drive to and bigger HD on the same laptop. I created a ...
Forum Discussion by ipodtrip | 20 Feb 2015 | 10 comments
I need a solution I understand there are alot of questions and answers out there on this. I am currently trying to restore an image that I had already created on a HPZ230 machine. I PXE ...
Forum Discussion by sschattner | 18 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi,   We have some servers running hyper-v however the previous administrator took wayyy too many snapshots on the hyper-v and i do not know if some of them ...
Forum Discussion by andy-ng | 15 Feb 2015 | 1 comment