Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi I am having a wierd issue with Archive Explorer for a user in our client environment. Issue: In outlook a user is able to see archived email shortcuts, but he ...
This issue has been solved
Forum Discussion by D_alpha_R | 24 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution I'm trying to archive all messages in a particular mailbox, however the archiving status shows "Partially Processed Pass Limit Reached". No matter ...
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 20 Nov 2014 | 11 comments
I need a solution Scenario A new user is enabled with archiving, policy assigned is age based Archive items when they are older than 30 days (only) My Question is, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by D_alpha_R | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello Everyone,   One of my vault store partitions (network share), continues to close and I'm trying to figure out why.  When it closes, it'll ...
Forum Discussion by TheKremlin | 19 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution We currently have EV 10.0.4 in our production environment with both Exchange 2003 and 2010 targetted. However I have not been able to archive mail in the 2003 exchange ...
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 19 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Dear, I have been experiencing problems when I need to turn the File Server cluster between nodes. The problem has generated constant mistakes blue screem (09E) ...
Forum Discussion by Elieser Rodrigues | 18 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, I ran thorugh an EV9->10->11 upgrade without issue, now I'm trying to reconfigure EV9 again. I uninstalled all EV software, deleted the existing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EC at TW | 18 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,  We are configuring Outlook Anywhere and the first time we open a shortcut or Search Archive it ask for credential.  What We have: Outlook 2010 ...
Forum Discussion by Tonaco.pt | 17 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution I am running Mac OS X (10.9.5) and Outlook 2011 for Mac.  We are running Symantec Enterprise Vault 11.0.0.1035.  Up until a few days ago I could login to the ...
Forum Discussion by mafischer | 12 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all, I'm trying to export a folder from an archive. this is a subfolder underneath a folder with spaces in the name. The exact location is: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 10 Nov 2014 | 3 comments