Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Im really newby on this. I just updated the credentials of Virtual machine servers on Netbackup. after this i receive a message stating that daemons and processes ...
Forum Discussion by negman | 01 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, Since past 3 days, we are facing an issue with the tape expiration. In our environment, We expires 30 tapes daily with bpexpdate command.  Previously ...
Forum Discussion by BharadwajR | 01 Jun 2015 | 12 comments
I need a solution Hello I'm trying to connect an ACS library to a netbackup master server on AIX, I have the following error: #rcopinfo -p CENTRIC1 (ACSLS host) ...
Forum Discussion by Maialen Zufiaurre | 01 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution I would like to perform a restoration test for flar files and databases. What should I need to know and prepare to restoration test? We have production servers. Shoudl ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 31 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I am trying to understand the consequences of certain failure scenarios. (1) I have to back up 3 volumes (vol1, vol2, vol3 in that order) via NDMP within ...
Forum Discussion by NB-OPS | 29 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi Current environment: Master server running on Redhat Linux 6 with NBU version 7.6.0.3 ACS robot. While ejecting the vaulting tapes, the job fails ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mastana420 | 29 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, I am trying to write a Java program to connect to the netbackup master servers, get status reports of the back ups done on the servers and create ...
Forum Discussion by mkatouzi | 27 May 2015 | 12 comments
I need a solution Hi Everyone,      DFS data is being backed out using Netbackup from Central File server.          Environment details:              Netbackup Master and ...
Forum Discussion by gopi_enovate | 27 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi,      GRT support for exchange 2013 began from Netbackup version 7.6.0.3 as per ...
Forum Discussion by gopi_enovate | 27 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hello. I am testing 7.6.1.1 in my lab and I'm having a problem with my catalog backups. They are failing with a code 96 (unable to allocate new media for backup, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by C_Moisan | 27 May 2015 | 7 comments