Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Does anyone have any experience actually submitting a SOAP request to the SD.IncidentManagementSimple service? I'm working a web form that uses PHP's SOAP ...
Forum Discussion by michael.george | 12 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution Hi All, When we are working in the reporting system withing ServiceDesk 7.5, we are getting a red "Server not Responding whenever you attempt to export a ...
Forum Discussion by SwishMik | 05 Sep 2014 | 3 comments
When working in Workflow 7.1 (I haven't experienced this issue in 7.5 yet), there is an occasional issue which prevents me from saving, debugging, or publishing the project after changes have been made.   In the past, being unable to ...
Article by africo | 04 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution We are working on rolling out ServiceDesk 7.5 SP1. Our organization doesn't see the benefit in using the Impact\Urgency matrix to calculate the Priority level ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matzebru | 26 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I changed the name of the group "Support" on "Support_old" and when I try to login on ProcessManager error "Server Error in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Olga Kachalova | 15 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution We are having an issue with Active Directory users logging onto SOME PC's .  From certain PC's, logon attempts result in the error "Invalid ...
Forum Discussion by CathyPC | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Has anybody successfully update the SD workflow to correct Incident(s) with missing assignments aka Orphaned Tickets. I know there are solutions in the connect ...
Forum Discussion by WDRAIN1 | 16 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I was wondering if anyone has this issue. Whenever our users type in these symbols < or > ....they can't submit the incident. It gives them an error ...
Forum Discussion by MathieuVautour | 15 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, when attempting to access ServiceDesk externally, I'm being prompted to authenticate before entering SD credentials. If I cancel or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by africo | 08 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, The user is authenticated in Process Manager. When user clicks a link to the create a ticket another authorization request opens. How this second ...
Forum Discussion by Olga Kachalova | 03 Jul 2014 | 1 comment