Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have a user that removed his profiles and agent from the device. However, it shows that he still has his email profile. When you go into Settings -- General -- ...
Forum Discussion by StevenB. | 01 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all, I'm new to Mobile Management and am trying to get my iPhone to pull down the policies. I put the agent on the phone and enroll it. The phones show up ...
Forum Discussion by skiierj | 22 May 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, Just want to ask if anyone of you encountered that device location is not working for adnroid devices. Symantec App center version was the latest version ...
Forum Discussion by Doraemon | 19 May 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, Have any of you seen this error before? (/var/log/nukona/appstore.log) timestamp=2014-03-21 ...
Forum Discussion by chittyserv | 21 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hi im setting up an on premise version of Appcenter 4.3.1. I have uploaded the code signing cert & when I choose the mobileprovision file it does not give me any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by chittyserv | 15 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, i just set up an Symantec Mobile Management Server to Test the Features. Worked perfectly, so we tried to set one up in our production environment. ...
Forum Discussion by Kilian1024 | 21 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution Is it possible to use local IDP to authenticate apps with web clip client?  I've attempted to do so and when I open the app, it shows a black screen and then goes ...
Forum Discussion by APEZ | 14 Feb 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, Good Moring ..   I have a face a problem in Symantec Mobile management Server 7.2. When I have enrolled Andriod Devices sucessfully but not ...
Forum Discussion by shivc | 12 Feb 2014 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) This week I took a case where the user couldn't syncronize his contacts with Secure Email for iOS (App Center) because he has ...
Forum Discussion by Max Viggiano | 23 Jan 2014 | 0 comments
I need a solution Guys, Anyone already got the MM agent enrolling succesfully on a WP8 device.  No luck here.. App installed, connect to the server OK, AD credentials entered ...
Forum Discussion by dawi_x | 14 Nov 2013 | 3 comments