Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all, i have BE2010R3 running and i have mapped a TimeCapsule to the BackupServer. Now i would like to backup this share but i can't find a way to do ...
Forum Discussion by mghomer | 04 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I'm trying to do a full backup of Windows server (file server, Oracle, MS SQL). I include all of the availale components (C:\ drive, Oracle and MS SQL instances, ...
Forum Discussion by hdablin | 04 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Hello All, I have installed NBU 7.5 on Windows 2008 machine and set it up as master server. As per requirement, i need to put the machine in the Active ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liverpool2507 | 03 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hello, Can we check this link if this work as a workaround? for adding new tablespace using Network Storage A new partition can be used as a ‘data-file’, ...
Forum Discussion by J0neLL | 03 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution I have a problem with single virtual machine (domain controller). I cannot establish a trust with this VM. Trust works with all other VM's in this same Active ...
Forum Discussion by Demz | 03 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi,  i've switched off tape library whit LTO2 tape but a deduplication process still working and do error 800. How i can kill this operation? Thanks ...
Forum Discussion by Stevaz | 02 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello All i have a problem with one home user using SSR 2013.We have a policy for home users to execute a backup job at 12:45 each day to an external HDD. it works ...
Forum Discussion by x3d0sx | 02 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, All Backups are failing with error code 2009. earlier also same issue i follewed below it was working but this time its not working ...
Forum Discussion by sagar666 | 01 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I have backup exec 2012 on one my vmware Virtual machine running windows server 2003. From so many backups were just running fine. A few days ago there was ...
Forum Discussion by rajeevsharma | 01 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution I am trying antivirus (McAfee) exclusion for netbackup 7.6 for Windows client & I am following the below article. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aviltauro | 01 Mar 2015 | 4 comments