Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We recently upgraded out Symantec to a newer version.  Since the upgrade, when I schedule a server reboot via the SEP, the reboot never happens.  I see in the client ...
Forum Discussion by cfranks | 22 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all , I want to know about the following in SMG for SP SMG-SP Design architecture. High availability deployment.  Best practices   Your ...
Forum Discussion by Outrageous | 21 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hello Everyone, We're planning to upgrade our Exchange 2010 environment from SP2 to SP3. And since there is EV component in OWA 2010, I am worried that this ...
Forum Discussion by junecastillote | 21 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hey folks,  we just upgraded to BE 2014 from 2010 and it's a world of difference. I am starting to get use to the new setup for configuring jobs (associate ...
Forum Discussion by kennyb | 21 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, we are running BE 2010 R2 under Server 2003. Unfortunatly the server is broken now. So I have to migrade to a new one with Server 2008R2. I done it ...
Forum Discussion by mghomer | 21 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution    Hi All,    After we upgraded our Symantec Endpoint Protection Management server with the newest version 12.1.4112.4156, we started to upgrade our ...
Forum Discussion by Dekich | 21 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution Looking for tips/suggestions.  Looking to build up a new server box and curious which version of Windows I should use.  Obviously, the best option would be to use ...
Forum Discussion by Cyclones92 | 20 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution We have been experiencing issues within the SEP Management Console on a VM Windows Server 2007 SP2. The current version for the SEP Management Console is: 11.0.4 ...
Forum Discussion by Mitch2014Business | 20 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution I recently upgraded from DLP 11.6.2 onto 12.5 and I was in the process of updating a manual monthly EDM profile update on the Enforce server when I noticed an error on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PENguinn | 20 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I recently upgraded my test client's AV from 12.1.4100.1426 to 12.1.4112.1456, no change in features or policies, system stayed in the same group and shows the ...
Forum Discussion by Bsalyer | 20 Aug 2014 | 6 comments