Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) Just want to share this if someone else ends up with the same situation. Did some tests in a virtual lab with BE2014 and a fresh ...
Forum Discussion by FreKac2 | 06 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi all, When running the Move Archive Wizard between two different directories (and domains) there is a "mismatch" between the categories in the source ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FreKac2 | 14 Jan 2013 | 1 comment
I need a solution This is most likely not an EV add-in issue but if anyone have seen this behaviour before and found a solution, then that would be excellent. IHAC where the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FreKac2 | 24 Sep 2012 | 7 comments
I need a solution Hi all, Doing a couple of report runs for a couple of users that get the exchange quota messages. What I can see from Exchange is that they have a lot of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FreKac2 | 04 Apr 2012 | 7 comments
I need a solution I'm a bit stumped on this one. Got a user mailbox that don't get archived (have not checked yet if there are more mailboxes with the same problem). ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FreKac2 | 13 Mar 2012 | 10 comments
I need a solution I've got a question in regard to the licensing of RAWS. A customer have a 2-node Failover Cluster. The cluster hosts 3 instances, 1 BE and 2 FileShare ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FreKac2 | 08 Dec 2011 | 9 comments
I need a solution Hi, Do anyone have a query that will list both the old and new archiveid for a user? The old or new is easy to find using the exchangemailboxentry table but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FreKac2 | 30 Nov 2011 | 6 comments
I need a solution Hi all, Is there a query to identifiy the archive that a specific transactionid or savesetid belongs to? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FreKac2 | 24 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution Hi all, Just did an upgrade to EV10 and when starting the Storage Service the Migrator Server complained that the uspx_savesetitems stored procedure was missing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FreKac2 | 08 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution Hi there, Got an e-mail that causes problem during a move archive. Essentially it's causing problem no matter what. Did a dumpsaveset which is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FreKac2 | 26 Oct 2011 | 11 comments