Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello. Can someone from Symantec confirm there is an issue with the KB articles, and the Howto's? When I go to: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 24 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all, EV10SP4CHF2. One one site I manage I have the below events when SFW kicks off with event 6854 - Partitions Collector run has started.. This is followed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 19 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Hello all, For whatever reason, all archives in my environment now have the same billing account. Is it possible to have the billing account repopulated, so it ...
Forum Discussion by GertjanA | 18 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all, I am upgrading indexes using EV10SP4CHF2. In one region, I get many 28998 errors (Retrieval of a saveset failed) The error is: Retrieval of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 12 May 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all EV90SP4 - Windows 2008R2 On 28-03-2014, some issue occurred, causing a Severe alert for Exchange Mailbox Synchronization. The alert is still there. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 08 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hello all, I'm running EV10SP4+CHF1 and DA10SP4+CHF1 installed. I cannot connect to the DA-server using the client.... I get the error: Cannot connect ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 13 Jan 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all, I have an issue with the shortcut expiry not working properly. We have set the Shortcut Deletion to 'Delete shortcuts in folders' older ...
Forum Discussion by GertjanA | 09 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution Hello all, I have a strange issue on one of my environments. I export a folder from an archive called: \inbox\training\.Personnel-Departments1\Closing to PST. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 08 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all, EV10SP4CHF1 - In my testlab, I have configured the SQL roles according to the procedure as described in http://www.symantec.com/docs/HOWTO80670 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 07 Jan 2014 | 6 comments
I need a solution Hello all, When logged in to the EV-server, using an account that is Power Admin and Indexing Administrator in the Authorization Manager. In the VAC, click on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 13 Dec 2013 | 4 comments