Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Master server: WIN@K 3R2 Client : AIX 5.3 Netbackup version: 7.1.0.4 Hello, backup ran successfully, but validation consistently failing with " ...
Forum Discussion by Dolly | 24 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, Is there a new current release of the Content Distribution Monitor for SEP 12.1.4? There is only this page: ...
Forum Discussion by InsentraCameronM | 23 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, I'm currently in the process of copying the EV VaultStore item from the NTFS drive in my EV 9.0.4 Cumulative HotFix 5 server into the CIFS share with ...
Forum Discussion by John Santana | 23 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, Can anyone help me to block print screen through Symantec DLP. Aslo, let me know whether Symantec DLP supports blocking of data through phones and ...
Forum Discussion by Amandeep Singh Deol | 22 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, When performing the File Server migration, how can I estimate the number of place holder in the file server data drive ? Can anyone please assist me ...
Forum Discussion by John Santana | 21 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution I am looking for a report that shows us when a job was run, which user initiated the job, which computer it was run against and if it was successful or failed. We ...
Forum Discussion by JohnVee | 17 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Has anyone experience the same as me regarding the lack of support during Sydney Australia moring session for Backup Exec 2014? I tried to call Symantec again this ...
Forum Discussion by Ag BC | 16 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   I unabel to view Home, report and monitors tab on SEPM console.   Server - 2003 Std Services pack 2 SEPM - 12.1.4104.4130 Database - ...
Forum Discussion by Jeshrel | 16 Jul 2014 | 17 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error when running the jop. Final error: 0xe00084f9 - A communications failure has occurred between the Backup Exec job ...
Forum Discussion by lanloun | 15 Jul 2014 | 5 comments