Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi There, We recently have deployed new AV (System Center Endpoint Protection) and we have started to received notification of infections detected in following ...
Forum Discussion by AigarsK | 04 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution I'm trying to manually activate the license of an unmanaged SEP Mac Client by using my .slf license file. I know how to do it on windows OS, but I don't ...
Forum Discussion by pjdjz | 03 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I have upgraded SEPM 12.1.5 RU5 to 12.1.6 RU6. After upgrading to 12.1.6 RU6 users are able to disable SEPM client from their system tray. Refer snapshot ...
Forum Discussion by manishdixitajm | 03 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution HI, After upgrading SEPM 12.1.5 RU5 to 12.1.6 RU6 , user is able to disable sepm client from the system tray. Refer attached snapshot. At the time of SEPM ...
Forum Discussion by manishdixitajm | 03 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Please answer for below queries. Do Windows 10 support symantec 12.1 RU6?  If yes? is there any impact on the machines. If No? could you please provide ...
Forum Discussion by shrikantbm | 03 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, First i upgraded my SEPM 12.1.5 RU5 to 12.1.6 RU6, after successfully upgraded to 12.1.6 RU6 i run sylink replacer file for replacing the sylink file on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manishdixitajm | 02 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Well I am dissapointed wiht symantec, I have signed up for teh endpoint small business trial, Installed it on 9 machines so far and I am having the following issue. It ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SoHuje | 30 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution A customer has already decommissed this particular vault store. So now the error is showing. Correct me if I am wrong - I believe I need to manually ...
Forum Discussion by mart g | 30 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hi Team, We have been using Symantec command line PGP from long.  We have recently moved our server where PGP is installed to local cloud. We didn't try ...
Forum Discussion by GiridharV | 30 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hi We usually have Vault run on mondays, but for some reason i had to run this on wednesday this week. It only copies the full backups which runs on Fridays, so i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mastana420 | 30 Jul 2015 | 15 comments