Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Team, We have been using Symantec command line PGP from long.  We have recently moved our server where PGP is installed to local cloud. We didn't try ...
Forum Discussion by GiridharV | 30 Jul 2015 | 0 comments
As mentioned in die Compatibility Guides of Symantec Backup Exec are not able to backup multiple Oracle database versions that are installed on the same computer or RAC. This is not really contemporary today We had multiple times the request for ...
Idea by Lothar Müller | 29 Jul 2015 | 0 comments
The script below is intended to detect data leakage in helthcare environments. Files detecting by this script is widely used in a variety of medical diagnostic systems and may include personal information. ...
Download by xand | 17 Jul 2015 | 0 comments
I recently logged a case with Symantec about not being able to see all the archived folders by default on an IMAP profile in Outlook. The tech support person told me that it is an out of the box behavior as IMAP was designed entirely for mobile ...
Idea by Motti | 06 Jul 2015 | 1 comment
We are utilizing Safenet Authentication Client with USB tokens for secure authentication across our domain and we need to verify that the Symantec Messaging Gateway 10.5 appliance will allow ldap and/or Active Directory authentication with these USB ...
Idea by dubz97401 | 06 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Can someone offer me the best way to totally remove the SEP client from my Servers and workstations? I have about 130 devices running the Symantec Endpoint Protection ...
Forum Discussion by KevFull | 01 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution I was listening to a tech news show the other day and they referenced BackupExec branching from symantec possibly under the old Veritas name. Just wanted to know if ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dfeifer | 01 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Team, Below is the path that is creating huge number of files and consuming disk space. C:\Documents and Settings\All Users\Application ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shrikantbm | 30 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution When trying to deploy the automation partition out to workstations and get them ready for an image re-deploy. I keep running into this error on random workstations ...
Forum Discussion by Bstaupp | 25 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi We are trying to send emails to few customers who are using Message Labs as their Antispam solution. About a week ago the emails sent by us to those customers ...
Forum Discussion by ertyqweasd963 | 24 Jun 2015 | 2 comments