Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I am trying to install the new ghost suite 3 on a VM Server 2012R2 for multiple users. When I install the console under one user it works as expected but ghost will ...
Forum Discussion by MannPAC | 07 Oct 2015 | 3 comments
The Symantec Education Services team is starting to develop the ITMS 7.6 SCS exam. We would like your ideas for questions. Email Orlando_Martinez@Symantec.com to see the draft exam objectives and offer ideas / questions & answers that you would ...
Idea by Beverly van de Velde | 06 Oct 2015 | 0 comments
I need a solution Hello I installed new laptops in our organization. The machines use DHCP on their WLAN adapter and static IP addressing on their ethernet adapter. After ...
Forum Discussion by user61235 | 18 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution When trying to deploy the automation partition out to workstations and get them ready for an image re-deploy. I keep running into this error on random workstations ...
Forum Discussion by Bstaupp | 25 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Just got the new GSS 3.0 setup and ready to go. Little bit of a learning curve, but not to bad so far. HOWEVER, when I create a Distrubute Disk Image task and I want ...
Forum Discussion by Bstaupp | 18 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution I created a software package for Adobe CS6 using the Adobe Application Manager Enterprise Edtion. I go through all the steps using AAMEE to include the liccense and ...
Forum Discussion by mikeb90 | 11 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello! I work for a school district in Colorado and we use Ghost Boot Manager 11.5.1.2266 to make our bootable USB fobs for imaging around the district. We have a ...
Forum Discussion by MadSquid | 05 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution I am trying to automate a bitlocker image in Altiris, and have everything 99% good to go, but am stuck on the command to actually enable bitlocker. I currenly ...
This issue has been solved
Forum Discussion by alex.hesse | 30 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Bit of background first: GSS 2.5.1 running on Windows Server 2008 R2, has worked for us for many years without issue to image a couple computer labs (roughly 200 ...
Forum Discussion by jasonreid | 19 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution I am running a trial version of Ghost solution suite (Version 11.5.1.2266) I am trying to send an image to some PC's on our test net, which has an existing PXE ...
Forum Discussion by BrianDo | 09 Dec 2014 | 4 comments