Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I see NetBackup will backup to AWS object based storage.  AWS uses the OpenStack swift protocol.  Can I easliy use NetBackup to backup to other Openstack Swift storage ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Robert_C | 09 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi I am trying to configure Netbackup 7.6 cloud storage server with Amazon S3 on my local server. Both my media and master server is my localhost. My license is up to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by R1234 | 30 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, I am seeing some weird errors in our SMP internet gateway logs.  Has anyone seen this and have any idea what it means? I have 2 gateway servers for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SnappyJY | 18 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Are there any directions on how I can get a user's PST file uploaded to EVC, in their archive? I found some older forum questions, that had outdated links in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tgill33 | 07 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Guys I have 2 appliances. My data growth is growing at a huge rate and I'm struggling to keep a hold on the amount of server backups taking place. I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fergieman | 24 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All, Unable to install SEP How to proceed further. I have SEP_INST log . what to check in that logs. Do I need to check any other logs. I so What to check. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by farooq | 12 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hello, I am looking for some advice. We are currently on Enterprise Vault 8.0 SP5 running on Windows Server 2003. Our Exchange level is 2003 as is the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mallard78 | 10 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I am probably clutching at strwas here and do not really understand the VM world so probably cant do what I am thinking of doing. We currently have a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kevin Lamb | 02 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, The backup job is failing with the following error: Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 7 comments