Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
From a windows environment, this video demonstrates how to configure NetBackup to Amazon S3.  An already configured NetBackup environment is used to add in an Amazon S3 storage ...
Video by The Skip | 05 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi I am trying to configure Netbackup 7.6 cloud storage server with Amazon S3 on my local server. Both my media and master server is my localhost. My license is up to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by R1234 | 30 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Guys I have 2 appliances. My data growth is growing at a huge rate and I'm struggling to keep a hold on the amount of server backups taking place. I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fergieman | 24 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, The backup is failing with the following error: Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed Final error: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, The job is failing with the following error: Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error category: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I am probably clutching at strwas here and do not really understand the VM world so probably cant do what I am thinking of doing. We currently have a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kevin Lamb | 02 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, The backup job is failing with the following error: Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that the ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I am testing "Backup to the Cloud" in our company. We have Symantec NetBackup 7.6.0.2 on Solaris 10 and EMC/Atmos Storage v 2.1.6 ... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andreas Brosig | 09 Sep 2014 | 4 comments