Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Can someone please answer a few basic questions on this? 1. We are currently running Altiris 7.1 SP2.  I see the upgrade path to 7.5x would require us to upgrade ...
Forum Discussion by K. Kennedy | 09 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Working on setting up CEM and I (freshly walking into the issue), am noticing that the Agent CA and Server CA SSL certificates are missing in the Trusted Root ...
Forum Discussion by Ryan P | 01 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Our company is using ghost 8.2 to image new computers for deployment by local drive to local drive. Is there a way to use ghost 8.2 to image the computer over network? ...
Forum Discussion by Mprawira | 28 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, I am seeing some weird errors in our SMP internet gateway logs.  Has anyone seen this and have any idea what it means? I have 2 gateway servers for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SnappyJY | 18 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone! Does anybody knows how to configure the Cost Model? I'm having a hard time configuring this, as I don't find this info on the ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 17 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution I have some computers in the field running 7.5. I want to be able to view the contents of some .log files on the computer or have Altiris create a custom resource that ...
Forum Discussion by cmasonrun | 27 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I've made the move from ITMS 7.1 to 7.5 SP1 (on our DEV system).   For the most part the upgrade went smooth.   My site servers and agents have all upgraded.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JoeVan | 16 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution Hello Guys, I am working in a clients place. There are 4 NS in Hierarchy. One parent & other 3 child. One for only management purpose. Now when i am ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 12 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution We have a DEV environment and have configured the settings under "Cloud-enabled Management Agent IIS Website Settings" and was wondering if anyone knows a ...
Forum Discussion by JohnVee | 02 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution Looking for options to roll out\cloud enabled my exisisting endpoints. My understanding is that there is no way of automating this process, with SWD ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lakeith.collins | 30 May 2014 | 3 comments