Video Screencast Help

Search

Search results

This video demonstrates how to configure Backup Exec 2014 for Amazon Gateway VTL Cloud Storage Backups. For additional information please review the Blog Post on ...
Video by @BackupMikko | 19 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Our company is using ghost 8.2 to image new computers for deployment by local drive to local drive. Is there a way to use ghost 8.2 to image the computer over network? ...
Forum Discussion by Mprawira | 28 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello everyone! Does anybody knows how to configure the Cost Model? I'm having a hard time configuring this, as I don't find this info on the ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 17 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All, Unable to install SEP How to proceed further. I have SEP_INST log . what to check in that logs. Do I need to check any other logs. I so What to check. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by farooq | 12 Oct 2014 | 7 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, I have created a Symantec Control Complaince Suite Vulnerability Manager Facebook Page. You can find the link below: ...
Forum Discussion by isaneh | 12 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, The backup is failing with the following error: Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed Final error: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, The job is failing with the following error: Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error category: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, The backup job is failing with the following error: Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that the ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I currently have the following NBU setup in my environment: RHEL 5.10 Master Server running NBU7.6.0.2 2x RHEL 5.10 Media Servers running NBU7.6.0.2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kevin Lamb | 28 Aug 2014 | 8 comments