Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, I was trying to deploy the BESR agent on a windows 2012 machine but it was failing. Knowing that I have BESR 2010 with the latest service pack. Does BESR 2010 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 14 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All, I am using Symatec Backup Exec System Recovery 2010, on windows server 2008 R2.  I downloaded the following patch, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bravo_1212 | 02 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All Member Do you have link download BESR 2010 or SSR 2011 .  when i acccess link to  http://www.symantec.com/system-recovery-server-edition?fid=backup-exec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by momaymm@hotmail.com | 21 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hi guys,  I'm trying to recover a backup from our actual server on another machine but having some troubles ...  To begin, this is the backed up server : ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richads | 13 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution I was wondering if anyone had a procedure to recover from a Physical Server failure by creating a Virtual Machine with VMware and using the backups created by BESR to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ITTrucker | 04 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Now system running OS Ubuntu 9.04 and App on Phyical H/W dell server R300...........  So i need to converto P2V  vmware esxi..... I do solution 1. vmware cold ...
This issue has been solved
Forum Discussion by momaymm@hotmail.com | 27 Jan 2014 | 10 comments
I need a solution Hi all! I have a Sym Backup Exec System Recovery 2010 and I´m trying to run a job at a specific time on the 1st Tuesday of each month. Well, turns out that it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by wnetobr | 21 Jan 2014 | 10 comments
I need a solution In the past when trying to restore specific files from a BESR backup, I would right-click on the relevant recovery point, click Explore and then OK. Alternatively I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HostCenter IL | 14 Jan 2014 | 9 comments
I need a solution Installed in August was a 600GB Western Digital Enterprise class 10k RPM HDD. There have been no backups sense the time of the HD replacement. I can open ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adam@computerguys | 12 Nov 2013 | 4 comments
I need a solution Server SBS2008 had a RAID 10 configuration using the Intel mainboard interface. 2 drives failed and will no longer boot.  We have good backups. We are installing a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bigsky | 29 Oct 2013 | 6 comments