Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi ,   Can anyone help me out to install backup exec 2010 remote agent on Linux . Regards, Vivek Parmar 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vivek parmar | 21 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all Im just thinking about a new backup trategy for us. We are on BE 2010 I will do that this way                                        Moth   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 21 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution We have the following backup procedure: On remote locations the incremental backups are stored on a central server placed in a different location. Weekly ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fpeek | 13 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution HI all. I am currently migrating our VMware 4.1 virtual server to a Hyper-V environment, we have successfully migration 3 servers to the new Hyper-V environment, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by itopman | 12 Nov 2014 | 8 comments
I need a solution I am trying to get the backup exec agent installed and working on a domain controller to back it up with Backup Exec 2010 R3 SP4. The Media server (we will call it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SuperBeta | 11 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution One of my backups is failing with the following error: 0xe0000602 - A query for media on which the data set being read is continued was unsuccessful. Ensure that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GaryLeung | 04 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution I am using BExec 2010. I have 1 media server loaded. Normally, when I do any type of job, the "Resource Credentials" portion of the job properties will ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 27 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution on 4 servers the trustst beween MMs and win8 servers are not working. No backups possible In tryed every technote.. nothing works. Pushinstallation of the agent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Raimar | 27 Oct 2014 | 15 comments
I need a solution Hello,   I am using Backup exec 2010 on SBS 2008. It is backing up to tape fine. I have configured a secondary backup to NAS.   It is running a full ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Daniel Marinov | 27 Oct 2014 | 12 comments
I need a solution Hi all, Im trying to backup a windows server machine with some commands for job and after the job. bevor job starts: c:\scripts\servstop.bat and after ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 20 Oct 2014 | 7 comments