Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, I have 2 Backup jobs created in backup exec and before we just had 2 drives for LTO5 tapes,  recently we have added 2 new LTO6 drives. I would like to ...
Forum Discussion by mosorio | 30 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution I have a Windows 2008 server that has been running SQL 2012 for months without any problem.  Using Backup Exec 2010 R3.  Installed Sharepoint Foundations 2013 on the ...
Forum Discussion by tc2010 | 29 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hello    Im, using Backup exec 2010 R2  (live update says there isnt any updates available). And Im trying to backup SQL however it always fails with error ...
Forum Discussion by AndrejD | 29 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I am running BE 2010 on two different servers.  On server 1, I take incrementals of some directories and take full backups of the same directories on server 2.  Is it ...
Forum Discussion by Linda Lounsbury | 28 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution I am using BExec 2010. I have 1 media server loaded. Normally, when I do any type of job, the "Resource Credentials" portion of the job properties will ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 27 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution on 4 servers the trustst beween MMs and win8 servers are not working. No backups possible In tryed every technote.. nothing works. Pushinstallation of the agent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Raimar | 27 Oct 2014 | 15 comments
I need a solution Hello,   I am using Backup exec 2010 on SBS 2008. It is backing up to tape fine. I have configured a secondary backup to NAS.   It is running a full ...
Forum Discussion by Daniel Marinov | 27 Oct 2014 | 10 comments
I need a solution hi there i am facing a problem in weekly full backup on symantec backup exec 2010 R3. i have schedule two type of backup (Daily incremental and weekly full ...
Forum Discussion by Prakash Nailwal | 26 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution I have an issue where I have been doing incremental restores on BE 2010 R3 on and NDMP server (NetAPP FAS2020) without the Enable File History selection checked. The ...
Forum Discussion by maitakeboy | 24 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, Im trying to backup a windows server machine with some commands for job and after the job. bevor job starts: c:\scripts\servstop.bat and after ...
Forum Discussion by mghomer | 21 Oct 2014 | 7 comments