Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Support, I'm getting this strange error that re-ocours when running the daily backups, I'm using BackupExec 2010 R3 on Server 2008 R2. Job ended: ...
Forum Discussion by EV_EXEC | 29 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I have a server that performs 2 backups jobs every night. Once is a file backup the other is an Exchange backup. The backups are doing to Backup2Disk folders and ...
Forum Discussion by Chrisb2012 | 21 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi there,   We have Backup Exec 2010.   I want to backup VMDK, but not enough free space in vDisk. Backup method, before storage, and then carries ...
Forum Discussion by Mr. Alican | 17 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution i've changed and updated my password on the Windows Server and this same account was running the BE services.  i've tried to reset the logon account with the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by swixt | 16 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Olá Estou com problemas para iniciar o serviço "beserver.exe". Estava funcionando normal. O erro começou depois que parei os serviços do Backup Exec no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpalma | 10 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution I Want to ask you, what Symantec Backup be run concurrently with the LTO 2 engine configuration as follows: - 1 windows 2008 server as a backup station installed ...
Forum Discussion by RIDHO07 | 01 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution Hi: We are using Symantec BackupExec 2010 R3 backup virtual machine(Vmware), We can successfully backup the vmware server. but can't restore it, I'm using ...
Forum Discussion by monday8848 | 26 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hi   We were backing exchange and system state ok till around 2 weeks ago.   It started failing with error Backup- OPTICSBS2008 - AOFO: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukaszm | 20 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution I recently had to reinstall BackupExec 2010 R2 on Windows 2008 SBS so I fully patched it in the process. Now I have errors which only seem associated elsewhere ...
This issue has been solved
Forum Discussion by geoff mcqueen | 16 Jun 2014 | 13 comments
I need a solution Hello,   we have client side deduplication enabled and on the surface all looks well, we ran it for the first time this weekend and it completed.   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ssholl | 16 Jun 2014 | 5 comments