Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Getting this error on an Exchange 2010 Server using BUEX 2010 R3 all updates. All other dedup jobs run fine. Final error: 0xe00002f7 - Cannot extract mailbox ...
Forum Discussion by tolinrome1 | 21 Nov 2012 | 0 comments
I need a solution I ran a full backup of exchaneg 2010 using dedup and its going to a SAN and GRT file system. The job took forever and then finally failed. The error message is: ...
Forum Discussion by tolinrome1 | 21 Nov 2012 | 2 comments
I need a solution I'm trying to understand how deduplication works, I've read some artticles and still cant really understand it. If I have say 1TB of data on a server and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tolinrome1 | 19 Nov 2012 | 1 comment
I need a solution I setup deduplication (2010 R3 all updates) no problem, and a backup job ran for about 50 hours and failed because on one server, the backup exec media server (Final ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tolinrome1 | 29 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution I have a 1.8 TB disk on the san that the backup server can access, but the job I want to run is about 3 TB of data for a full backup. How do I get the job to run on ...
Forum Discussion by tolinrome1 | 23 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm using buex 2010 R3 and interested in how to use deduplication and backing up a cetain job to disk. Are there any articles to start with that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tolinrome1 | 23 Oct 2012 | 1 comment
I need a solution I downloaded the 4 dvd 2010 R3 install and burn it to an ISO and did all the preliminary steps preparing for the upgrade and when I finally click on the browser exe ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tolinrome1 | 17 Oct 2012 | 1 comment
I need a solution I wanted to convert my Backupexec 2010 R2 running on Windows 2008 R2 server to a virtual machine, I'm running vmware 4.0. I remember a couple of years ago this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tolinrome1 | 03 Oct 2012 | 5 comments
I need a solution Hello, I have on my Exchange server under th epath: C:\Program Files\Symantec\Backup Exec\RAWS\logs - a bunch of mailserver-2010-beremote001 (002,003,etc).log ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tolinrome1 | 01 Aug 2012 | 3 comments
I need a solution I dont know how I ended up with 4 tapes in a 36 slot library as cleaning media. Can I cut it down to only having 2 tapes as cleaning and change the other 2 for data? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tolinrome1 | 29 Mar 2012 | 4 comments