Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hello, We moved our primary and secondary media servers to a DMZ today.  This required assigning new IP addresses to the media servers.  Now, the services will not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdcadmin | 10 Jun 2013 | 3 comments
I need a solution Hello, I need to know the best practice for this situation.  We have some backup jobs that run differentials during the week and fulls on the weekend.  Sometimes ...
Forum Discussion by sdcadmin | 30 May 2013 | 2 comments
I need a solution Hello, We have a Data Domain 660 that we use as a network share.  There are files on the share that we backup directly to tape and archive.  Our primary backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdcadmin | 20 Mar 2013 | 4 comments
I need a solution Hello, 1.  I have two issues.  The first is that I am trying to restore a SQL database.  We take full backups on the weekend and differentials during the week.  I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdcadmin | 19 Mar 2013 | 6 comments
I need a solution We added a new drive to our tape library.  The drive shows under the Devices tab; however, it shows as offline.  I can bring it on line, but jobs aren't sent to ...
Forum Discussion by sdcadmin | 23 Jan 2013 | 14 comments
I need a solution Hello, We are using BE 2010 R3.  We have a Scalar i40 tape library.  Recently, we purchased a license to expand the number of slots.  The license was installed and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdcadmin | 09 Nov 2012 | 4 comments
I need a solution We have a data folder on our network share that we backup directly to tape.  I am trying to get data off of the tapes to do a restore.  The tapes have been inventoried ...
Forum Discussion by sdcadmin | 08 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Hello, I am trying to run reports in BE.  Everything has been going fine; however, all of a sudden I'm getting an error message.  It states: "Unable to ...
Forum Discussion by sdcadmin | 02 May 2012 | 3 comments
I need a solution Hello, We have BE 2010 R3.  When we rebuilt our server, we pointed BE to the SQL instance and it created the BEDB as it normally does.  We detached that instance ...
Forum Discussion by sdcadmin | 23 Apr 2012 | 10 comments
I need a solution Hello, We are using BE 2010 R3.  Recently, we have noticed that our restore files only reflect a weeks worth of data.  This happens regardless of the range that we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdcadmin | 20 Apr 2012 | 4 comments