Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi Guys,   The following path contains 1000's of user folders on the SAN:   //GUINNESS-FAS02:10000/vol/PROD_FILE1_DATA_02_CIFS/Q_userhome/   ...
Forum Discussion by systematic92 | 10 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, im trying to increase my backup speed, becuase that ich my bottleneck. So my byckups server 2008R2 has two 1GB Nic's which are actining over two ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 10 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution Hello,   I need your Help,   My Problem is: I install new Exchange 2003 S.O Windows 2003 R2, and install agent Backup Exec 2010 R3, is good. The ...
Forum Discussion by nrmr | 08 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all, This is my first time posting here, so thanks in advance.   Our environment: BackExec 2010 running in Server 2003 (x86), Dell PE2900 III ...
Forum Discussion by casit | 07 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hello    I have a little problem with Backup exec remote agent. The agents needs updating so I run the update but it didn`t complete. It shows that some ...
Forum Discussion by AndrejD | 05 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution When I try to migrate Backup Exec 2010 R3 SP4 to BE 2014 it failed during database migration. In BKUPINST log I found this lines when error occures:   ...
Forum Discussion by Sox | 04 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, I've read a few reports about how to do this on Backup Exec 2010 R3 and have managed to make a basic report that shows the media used (however it shows ...
Forum Discussion by plattnat | 04 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Backup failing on the server with below issue,   Backup- \\HV2FR.bonfiglioli.group\C: V-79-57344-65033 - Directory not found. Cannot backup directory ...
Forum Discussion by Manivel | 04 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution  I'm getting error messages on a restore job (network lost) that suggest the ol'l IRPStackSize value requires to be created and made but it does not mention ...
Forum Discussion by Brett_F | 03 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I have a problem since a few month ago with the monthly duplication. All are KO. However, the backup daily and weekly are OK. I have change my LTO4 ...
Forum Discussion by Hexawin31 | 02 Sep 2014 | 3 comments