Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Dear Support, I have an user using PGP command line product and internally we have question about this product classification, for whether it is perpectual or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukelutw | 05 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hello Eyerone, One of the PGP user has passed below information can someone take a look at it. Looks like there is some issue with the PGP server.   Here ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sunil G | 25 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Team, I am trying out the PGP Commandline for Solaris before the application procurement. I have an encrypted file from my client, a private key and a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by max29583 | 16 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Guys, Apparently, I am able to create a key-pair for PGP command line and we are using 9.5.2 ============================================== PGP Command ...
Forum Discussion by I.am.nelson | 03 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, It's possible if encrypt file with set preffered cipher 3des and I decrypt it with set prefferd cipher aes192 in the same key? Thank you. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Aryaga | 13 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all, I used PGP Command line to encrypt some file. But i don't know exactly what the chiper type of my encrypted file. It is true, if I set the chiper ...
Forum Discussion by Aryaga | 13 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello there,   I am wondering if there's a certain way to create a pgp virtual disk using the pgp commands lines? I searched on this website and google ...
Forum Discussion by Guillaume.Lemay | 08 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution I'm using Symantec Encryption Desktop on a Windows 8.2 laptop... It appears I cannot logon past the Passphrase as the software is apparently expecting Numlock to ...
Forum Discussion by jwd1970 | 21 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I have user that seems to be missing an attribute from his 'SSO' account.  When I enter 'pgpwde --list-user', I get the attached output. ...
Forum Discussion by graphet | 18 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I have two batched processes that try Keyed decryption. One worked the other erred. A simple process restart works for the erred, but this is a problem. This seems ...
Forum Discussion by CKwph | 15 Jul 2014 | 6 comments