Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Does anybody know how can I migrate the original PGP Universal server to a new server?   Thanks a lot. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by allenchung | 26 Dec 2013 | 3 comments
I need a solution Hi All, I am setting up a new PGP email gateway and all seems to be fine except i have set a mail policy under outbound and none of the messages are being ...
Forum Discussion by mesmiley | 18 Dec 2013 | 4 comments
I need a solution Hello everyone, while clustering two PGP Universal Servers I came across strange issue. I have two PGP servers that were running seperately as person who setp them up ...
Forum Discussion by andrzejek | 18 Dec 2013 | 1 comment
Disclaimer: this may not be an exaustive description of the solution and is intended to be used as a guideline. All information is available in the product documentation, including the Administrator's guide.   There are usually three ...
Article by dcats | 18 Dec 2013 | 1 comment
I need a solution Hi,   Last night, I upgraded our Symantec Encryption server from version 3.3.1 (Build 13100) to 3.3.1 MP1 (Build 13266). The install appeared to complete ...
This issue has been solved
Forum Discussion by boss290 | 11 Dec 2013 | 3 comments
I need a solution Hi Guys, Looking for some assistance here.  I've asked Mr. google, but to no avail.  Here's my question... Can the mobile PGP Viewer App for IOS handle ...
Forum Discussion by noochi01 | 11 Dec 2013 | 4 comments
I need a solution Hi,   I'm in the process of encrypting all the Company's laptops and I run into a problem with a 64 bit Windows 8 Pro tablet. The client installs ...
Forum Discussion by ferrob00 | 11 Dec 2013 | 5 comments
I need a solution Hello everyone, I am trying to set the Attribute and Value fields in the Group Settings -> Membership section. The Universal Server admin guide does not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by elieh | 11 Dec 2013 | 3 comments
I need a solution Is it possible to encrypt the iPad, any model? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ferrob00 | 11 Dec 2013 | 5 comments
I need a solution hi there,   I'm getting this error for a client: "WDE Auto Encryption policy was ignored on machine GERENCIA001 as encryption on the type of boot ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ferrob00 | 04 Dec 2013 | 10 comments