Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have managed Symantec Encryotion Management Server. My Objective: Aurtomatically encrypt emails between internal users. Condition: If body or attachment ...
Forum Discussion by Mehmood | 29 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, Could someone tell me how to take backup of PGP Universal Server (Cluster) installed on Virtual server envionment. Also please give me the steps to ...
Forum Discussion by indiraharshareddy | 21 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution BUG REPORT: Group key error with trusted certificates and SED 10.3.2 http://www.symantec.com/docs/TECH216284   Version 10.3.2MP2 did not resolve the ...
Forum Discussion by 3L3M3NT | 19 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I just got SEMS up and running. I use it with BES5 and Exchange 2010. I can send emails with pgp encryption to other recipients from inside and outside the ...
Forum Discussion by Abdelkhalek | 16 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Our firm is setting up SEMS and I have a few questions. All our users are all configured MAPI outlook > Exchange 2007 I've installed PGP desktop ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dazedays | 15 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Guys, Based on mail-policy-poster.pdf downloadable from https://YourSEMS.YourDomain.com:9000/omc/help/Extr...   The environment is a SEMS with some ...
Forum Discussion by rojopipe | 13 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Objective: Configure policy to encrypt the email attachment automatically. Sender: SEMS managed user recipient: Unmanaged user. Recipeint's public key ...
Forum Discussion by Mehmood | 10 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution How is it possible to change the IP address of a production SEMS? Anybody knows?   Thank you Roberto 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ferrob00 | 05 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Went through few KB docs and some other material too. But still have some doubt on upgrade from SEMS 3.2.1 Build 4940 (MP3) to SEMS 3.3.1 build 13100 or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by indiraharshareddy | 25 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, When I had a Sata harddrive in my laptop, I used to be able to plug in an external harddrive via USB and access it without any issues.  The Sata harddrive had ...
Forum Discussion by kma1717 | 21 Jul 2014 | 1 comment