Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Good day. We are currently running CMS 7.1 SP2 MP1 with about 1500 nodes world-wide in a mixed OS environment.  Currently we are trying to install our current ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PatrickH.Coleman | 19 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution The upgrade documentation states I should enable the Legacy Agent Communication setting before upgrading.  I'm current on 7.1 SP2 MP 1.1 Rollup 8.  How do I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EathenR | 07 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution HI All, I am trying to publish a web page with all of our deliverable software.  I would like to get the following data  (same data as on the Properties page ...
Forum Discussion by ktm_2000 | 06 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution I try to deploy IE 10 , I ran into some issues: -The package delivered to the client computer but it would not install. - Tried with different command line, ...
Forum Discussion by Tai | 30 Dec 2014 | 11 comments
I need a solution I've been running SMP 7.1 SP2 MP1.1 for quite awhile now with no problems but this month I noticed that the accessibility of my Symantec Management Console is ...
Forum Discussion by Clint | 26 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Need help figure this out. I have SMP 7.1 Altiris and just added a new location  with a specific subnet and it was added successfully. I also added the new location to ...
Forum Discussion by SamAdmin | 11 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hello I have a problem with processor data gathering process. The issue concerns 15 machines (VMs) with OS Windows Server 2003. I can find missing data regarding  ...
Forum Discussion by TomaszK | 11 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello Folks, I have created a dynamic query using raw sql query, but after saving the filter and when I do the update memebership, getting below error. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rajeshm_81 | 08 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Dear All, I need to know how to configure a push function where its new package of SEP latest virus definition files can be built and push over to the clients in ...
Forum Discussion by jeffreyc | 03 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi , Need help to get a report in Altiris 7.1 to show the fields, Machine Name, User Name, OS type, Software Name, Date Installed where Software  is  like ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SamAdmin | 02 Dec 2014 | 7 comments