Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, We are planning to upgrade from Altiris Express Deployment to Altiris Client Management Suite 7.1 SP2 MR1.1. I've searched for some whitepapers and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EngCliniquesDeL... | 25 Jul 2013 | 2 comments
I need a solution What is the definiton of Last Logged In User field for Altiris 6.5? I need to determine the difference between this field and the Primary User assigned to a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ryan_Galloway | 16 May 2013 | 4 comments
I need a solution Hello, I installed these updates on our NS server 2 days ago.  An unexpected thing happened and I wanted to see if anyone has experienced this or knows what ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Eric Mitchell | 17 Jan 2013 | 3 comments
I need a solution Ok so i can throw a basic sql code together and use the  select count(blah) where site = 'mysite1' and [os name] like 'windows 7%' and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TeleFragger | 12 Sep 2012 | 15 comments
I need a solution I need to send a replacement 6.x Package Server to a remote office. I have a spare package server to send but when I renamed the package server (from PCS-REGSEA to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adude | 22 Aug 2012 | 4 comments
I need a solution I'm wondering if the August releases are out yet? Our license AUP is ending in Oct, and would that cause the Patch import to not work? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tim.Jing | 13 Aug 2012 | 2 comments
I need a solution I have multiple package servers throughout the world (U.S., Mexico, and China). What determines where the packages get replicated from? I recently created a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cjcsjones | 14 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Hello all, Hopefully someone can help me understand the error of my SQL here and why it is not working.  Basically I'm trying to report on disk usage by ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KSchroeder | 21 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution Hi, I search how to run an Altiris Agent (CMS 6.5) Configuration Request in a command line. Thanks for your help... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Philippe OUVRARD | 20 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution a while back (at a different job) i created collections.. based off of add remove programs.. looked for software and version... then i hit that against a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TeleFragger | 05 Mar 2012 | 4 comments