Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I'm using Workflow 7.1 SP2 MP1.1 (version 7.1.1500.2051). I'm getting the following error when adding a new generator to an existing integration project ...
Forum Discussion by matzebru | 25 Jun 2013 | 4 comments
I need a solution Last weekend I upgraded our Workflow Server and Designer machines from Workflow 7.1 SP2 to Workflow 7.1 SP2 MP 1.1. After doing so, I have found that the Escalations ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matzebru | 07 Jun 2013 | 2 comments
I need a solution I'm looking into installing Workflow 7.1 SP2 MP1.1 on top of our current Workflow 7.1 SP2 install. I haven't found any other posts or documentation on ...
Forum Discussion by matzebru | 31 May 2013 | 0 comments
I need a solution I am randomly getting the following error in a Workflow project and a WebForm project (Workflow 7.1 SP2): Component Name: Request for Extension Exception ...
Forum Discussion by matzebru | 07 Oct 2013 | 23 comments
I need a solution By default, the Workflow Manager (I'm using Workflow 7.1 SP2) starts up with the 'Recent' folder selected. Is there any way to have it default to ...
Forum Discussion by matzebru | 31 Jul 2012 | 1 comment
I need a solution We will soon be migrating from our current NS/Helpdesk 6.x environment to ITMS/ServiceDesk 7.1 SP2. About 2 years ago, we setup an SMP 7.0 MR2 (Windows 2003 ...
Forum Discussion by matzebru | 27 Jan 2012 | 7 comments
I need a solution I've created a Workflow AutoStart from Email project to monitor an inbox. The email sent to the email inbox contains a .ZIP attachment of a .CSV file. I've ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matzebru | 02 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution I have a form setup with an 'Auto Exit Page on Timer' component set to 30 seconds. I'd like to have a countdown timer on the page to show the end user ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matzebru | 08 Sep 2011 | 6 comments
I need a solution I'm getting the following error when attempting to decrypt a string using the DecryptStringAsymetricalComponent in Workflow 7.0 SP3: Component Name: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matzebru | 14 Sep 2011 | 6 comments
I need a solution I have a workflow that I'm trying to use the "Update User" Acitive Directory component to update 4 custom attributes on a given user. Whenever it hits ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matzebru | 31 Aug 2011 | 7 comments