Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, I am using plink to run ls command. I am using "merge data" and "execute process and wait" components. Text in merge data is shown below ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kiran Kumar S | 20 May 2015 | 2 comments
Code (Script) Component Sql Connection String Extractor Configure a Code (Script) Component as such: // Using namespace (one per ...
Blog Entry by bcason | 15 May 2015 | 0 comments
Hello, There was a compatibility issue with Google Chrome browser to display Symantec Service Desk report version 7.1. The reports are not displayed completely because the option to expand when grouped is not possible. Problem display: ...
Blog Entry by André Florencio | 13 May 2015 | 0 comments
Creation of the exams for the solutions below Symantec ServiceDesk Workflow Solution Best Regards, André Florencio andre.florencio@wtrservices.com.br (Endpoint Management, 6.x, 7.0, 7.1, 7.x, 7.5, 7.5, 7.6, ...
Idea by André Florencio | 05 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hello everybody, i am an beginner of workflow soultion. I have some problem when i create the components in a workflow project. In my project, i created a form and ...
Forum Discussion by Fung0207 | 17 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution When I run the following command from command prompt, I get the required output command: psexec //[machine-name] ipconfig When i run the same command using ...
Forum Discussion by Kiran Kumar S | 15 Apr 2015 | 0 comments
Recently, it was discovered that Workflow (and by association Servicedesk) has a SQL view that, in its original form, when accessed, takes unnecessary  time to complete.  The view in question is the “UserReferenceIDLookup” view, and is used when users ...
Download by BRING | 27 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all I am fairly new to workflow, and I am trying to add a computer Object into AD using LDAP Add Entry method from the LDAP generator. But the component is ...
Forum Discussion by Niharika_d | 19 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution I'm trying to get Workflow 7 to install on a Windows 2012 server. I have IIS 6 Compatibility and ASP.NET installed but the installation says I need to have ...
Forum Discussion by PhilipRobichaud | 19 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Can I have a transparent label background? I need to insert text on the image, I thought of using label on the image, but it takes a white default background on it. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kiran Kumar S | 18 Mar 2015 | 3 comments