Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Presently we are running ITMS 7.6 and my WinPE is version 4.0. The upgrade to 7.6 had its hiccups, but were sorted through easily and all was well. However, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Phish | 29 Mar 2015 | 17 comments
I need a solution I've just built a new Altiris 6.9 SP6 server for our Windows 7 imaging. It's running on a Server 2012 R2 VM. I have been using Altiris 6.9 SP5 previously but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by brannel01 | 12 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Hi I have recently mirgated our DS 6.9 deployment servers to new boxes, The IP Addresses cannot be the same on the new boxes due to recent network infrastructure ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gordon Wilcox | 29 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All, I am trying to setup a scripted OS install. I have the following jobs in the DS console. 1. Prepare Disk 2. Deploy Drivers (Drivers are copied to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 23 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution Hello, i´m looking for the powershell syntax in ds 6.9 SP5/6 that the first comment is shown in run script overview. For Batch i can use REM and the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cheldt | 15 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi , I am trying to setup a Windows 7 x64 scripted OS install. I have an Unattend file that is setup to Install the OS. I have drivers copied to the DriversDB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 05 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I have a scripted OS install working perfectly OK for an HP 6450b laptop. When I use the same scripted OS install on a Dell Latitude E5410, the script OS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 16 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Anyone know which DB files and the location of the files using DS6.9 SP6 need to be backed up for SQL DB restoring purposes? I am running DS6.9 SP6 on Server 2012, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sean03839 | 05 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I have a Scripted Windows 7 OS install job setup and added it to the Initial deployment properties. I also setup few other jobs under this job to join the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 03 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi everyone Does anyone know which firewall ports, programs or settings I need to change to allow remote control from the DS6.9 console? I know if I disable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sean03839 | 10 Nov 2014 | 11 comments