Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have an REALLY old DS 6.5 training manual that states: Each Deployment Database can manage up to 5,000 computers but Altiris recommends stopping at 3,500 for ...
Forum Discussion by rmasters | 24 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution good morning, I have a problem (query DS6.9)  I can not find the tables to query for an inventory of printers  any ideas please  thank you very much ...
Forum Discussion by papapeyote | 15 Jul 2014 | 0 comments
Today's little download is a simple log collecting script which I use for opening Symantec Support cases. It creates in the same folder as the batch file a log folder and dumps into it the following, Windows Event Logs Installed Programs ...
Download by ianatkin | 07 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I am new to the Altiris forum. I am facing following issue, I have deployed a W2K8 R2 server using Altiris. After completion the Deployment server keeps trying ...
Forum Discussion by HST | 30 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution When I run a powershell script from the DS 6.9 SP6, either inline using the #powershell designation or from an external ps1 script, it complains that "powershell ...
Forum Discussion by mike_plichta | 24 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution So we have computers reporting inactive in deployment but dagent is active on the computer. tried uninstall and reinstall to no avail. even deleted it from console and ...
Forum Discussion by JaredRoss | 24 Jun 2014 | 12 comments
I need a solution Hello Everyone, I have read a few forums where people talk about getting the 840 G1 to work in DS 6.9 SP5 with WinPE 2.1. I am not that lucky. I have tried ...
Forum Discussion by Ben H. - Cenveo | 16 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution We did a fresh install of our DS when we migrated to SP6 on a 2008 R2 box.  I wanted to start using Powershell scripts natively.  I have selected an external PS1 file ...
Forum Discussion by mike_plichta | 13 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I'm working on a process to upgrade our remaining xp package servers to windows 7. Since our package servers also server as our pxe servers at the remote ...
This issue has been solved
Forum Discussion by b3tts32 | 12 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution My department uses jobs with scripts to install our universities software remotely and silently to the various labstations around campus. I am working on a script to ...
Forum Discussion by Luke_Bock | 09 Jun 2014 | 1 comment