Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution I would like to PXE a sufrace, but I don't have the specific network adapter so I don't think that is possible.  So my other option is to use a USB boot ...
This issue has been solved
Forum Discussion by spazzzen | 18 Mar 2014 | 23 comments
I need a solution I am trying to view the documents available for Deployment Solution on Symantec's page, and it keeps giving me: The requested resource ...
This issue has been solved
Forum Discussion by spazzzen | 23 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution I am try to use Workflow to create a computer in the DS but I have to use the ASDK and I am having problems with this since it needs all the information including a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by spazzzen | 16 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution I am using DS 6.9 SP4.  We recently started using a new server and I decided to move completely to WinPE from our Linux initial deployment.  The reason for this was we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by spazzzen | 03 May 2011 | 5 comments
I need a solution I am trying to use the ASDK with the DS and can't get it to work at all.  I keep getting a HTTP 500 error for each component I try.  I have tried enabling ...
This issue has been solved
Forum Discussion by spazzzen | 21 Feb 2011 | 2 comments