Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, A customer has a number of DS 6.9 SP6 servers running Windows 2008 R2 in one domain, no longer being able to display domain group members for that ...
Forum Discussion by SK | 30 Mar 2016 | 0 comments
I need a solution Hello all, I have just performed a clean install of DS 6.9 SP6 onto a Windows Server 2008 R2 machine running SQL Server Express 2012 SP2.  During the custom ...
Forum Discussion by SK | 04 Mar 2016 | 0 comments
As we all know, Deployment Server only allows a computer to be a member of one computer group (I believe GSS 3.0 may well resolve this issue), which means that you may find that the computers that you need to target with a special job are located within ...
Article by SK | 01 Mar 2016 | 0 comments
I need a solution Hello all, After installing the embedded WinPE partition onto a Windows 7 machine, I have found that there are two hidden overlay files in the root of C, which I ...
Forum Discussion by SK | 26 Feb 2016 | 1 comment
I need a solution Hello all, I have just used the Remote Agent Installer to push the DAgent to my 2012 R2 Domain Controller.  The install was reported as being successful, and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SK | 25 Feb 2016 | 2 comments
I need a solution Hello all, In DS 6.9, there is a Distribute Software task, which has the following two fields:  'Package options:' & 'Additional ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SK | 11 Feb 2016 | 4 comments
Hello all, Whilst creating DS training materials (I only had a 6.1 copy and DS 6.9 SP6 still has the SP5 documentation so I had to create up-to-date material) I found a change in SP6 that maybe of use to some of you.  In the 6.1 material and also ...
Article by SK | 20 Jan 2016 | 2 comments
I need a solution Hello all, I am running DS 6.9 SP6 on Windows 2008 R2 Standard in a domain, within a VMWare Workstation 12 environment.  When a machine is booted to LinuxPE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SK | 18 Jan 2016 | 10 comments
I need a solution Hello all, I am running DS 6.9 SP6 on Windows Server 2008 R2 Standard in a domain within a VMWare Workstation environment, and have found that only WinPE 4.0 is ...
Forum Discussion by SK | 18 Jan 2016 | 4 comments
I need a solution Hello all, I have found that DS 6.9 SP6 remote control only works on Windows 7 x86, as a message is displayed stating that it doesnt support x64 when I try.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SK | 03 Jan 2016 | 2 comments