Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution Hi I am looking for a driver for OptiPlex 9020 and latitude 6540 that will work in a winpe 2.01 environment. We are currently using Altiris Deployment server 6.8 and ...
Forum Discussion by cathossie | 20 Aug 2013 | 7 comments
I need a solution Hi all, we are using DS6.9 sp4 and Opentftpserver. Since going from Dos boot images to winpe we find that that the boot image oftens fails to download. It starts ...
Forum Discussion by cathossie | 20 Mar 2013 | 1 comment
I need a solution Hi all does anyone know of decent documentation on how to move a current DS 6.9 (Build 453) installation to a new server. SQL is off box and not being moved, ...
Forum Discussion by cathossie | 21 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution Hi I am trying to create a batch file to pick a computers model and then install extra apps according to the model number, these are mostly drivers that do not install ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cathossie | 10 Oct 2012 | 10 comments
I need a solution We recently moved to DS6.9 from DS6.8, this was a new install and not an upgrade. I am finding a lot of computers duplicated in the DS - they mostly appear to be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cathossie | 30 Nov 2011 | 6 comments
I need a solution would anyone have a script that will work in a task using DS6.9 that will log onto a windows 7 computer as a user (or an administrator), I'm not after an ...
Forum Discussion by cathossie | 17 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution A couple of weeks ago I first started to get an error 1130 - "ReadData failed" or "not enough server storage service to process this command"  when ...
Forum Discussion by cathossie | 21 Aug 2011 | 0 comments
I need a solution Hi all we have been pxe booting 990's successfully for a couple of months on cisco 6500 switches, we have just found we cannot pxe boot 990's as soon as we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cathossie | 17 Oct 2011 | 11 comments
I need a solution Hi is there anyway of hiding a pxe boot menu from displaying when pressing the F8 command at the network boot. Thanks, Cat Never tried, but setting the ...
Forum Discussion by cathossie | 14 Jul 2011 | 4 comments
I need a solution Hi all just wondering what the recommended specifications for a pxe server are. I currently have a vm Server 2003 R2 SP2 with 512mb of RAM and 1TB hard drive. This ...
Forum Discussion by cathossie | 12 Jul 2011 | 1 comment