Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, Symantec Connect has been very helpful to me before so I was wondering if you guys had any experience with this: We're installing Windows 7 via ...
Forum Discussion by LudoVicoHeard | 25 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution i have created a task like this Boot to automation deploy image boot to production but the client instantly fails and we get this error: -2147221005 ...
Forum Discussion by pede fra Nem | 18 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Is it possible to deploy an image on a brand new pc just packed out of the box or do i need to set it up and then install an agent? You can deploy an image ...
Forum Discussion by pede fra Nem | 18 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hello All,      In Altiris 7.1 how can i determine where images we have created are being stored and where Updates and Drivers are being stored?  We had an issue ...
This issue has been solved
Forum Discussion by oscarc619 | 11 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution PXE-E23: Client received TFTP error from server.  I get this error on some of my sete servers after selecting the x64 or x86 option in the F8 boot option menu. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JuniorDS | 30 Oct 2014 | 10 comments
I need a solution Hello all,      We are running Altiris 7.1 and were having issues loading drivers for newer machines for PXE preboot.  We aren't ready to move to 7.5 yet so ...
Forum Discussion by oscarc619 | 27 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hello everyone. I tried using Deployanywhere and I import all drivers for DriverBD but when e check e have one missing driver, but the driver is present in ...
Forum Discussion by Alan.Carvalho | 09 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution I have removed them by deleting them from the console; however they still exist on the server itself when doing a pxe boot. What type of cleanup do I need to do so ...
Forum Discussion by SonicGT | 08 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution I am working on renaming my teacher computers from an S to a T. Example: L0811SXXXXXXX to L0811TXXXXXX (where X is the serial number). The only thiing I need to change ...
Forum Discussion by Techiechild | 03 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution The Initial Deployment Menu has been occasionally appearing during automated image deployment for known clients (im using automated folders (AF) on remote sites). ...
Forum Discussion by richardhanna@nt... | 22 Sep 2014 | 4 comments