Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi, We have an HQ and several remote sites. On our HQ we've got an NS, a task server and a package server, all working fine. In the remote we've setup a ...
Forum Discussion by Walter81 | 02 Dec 2011 | 8 comments
I need a solution Hi, currently the deployment images are being stored on \\taskserver\deployment\task handler\images I'd like to store them on our package server for ...
Forum Discussion by Walter81 | 02 Dec 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, We have the following setup: HQ: Notification Server (NS), Task+Pacakage Server (PS), FS (with a share Packages$ which contains the package files) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Walter81 | 05 Oct 2011 | 14 comments
I need a solution Hi, I have several clients who boot to WinPE at startup while they have no tasks waiting for them... We recently upgraded from 6.9 to 7.1, their clients were ...
Forum Discussion by Walter81 | 28 Sep 2011 | 6 comments
I need a solution Hi, We have a new 7.1 environment with the following setup at HQ NS => Notification server PS1 => Package & Task server FS => file server ...
Forum Discussion by Walter81 | 22 Sep 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, We currently have an Altiris 6.x system running. I'm setting up a new 7.1 SP1a system to where we can migrate all clients (which we prefer above upgrading ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Walter81 | 13 Jul 2011 | 9 comments
I need a solution Hi, we currently use Deployment Server 6.9. Therefore we've setup an PXE server in every site. Now I've setup a new Client Management 7.1 server. The ...
Forum Discussion by Walter81 | 08 Jul 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm setting up Client Management Suite 7.1 and we currently have the following setup: 1 notification server (NS), 1 package server (PS) and 1 Fileserver ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Walter81 | 24 Jun 2011 | 5 comments