Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution We are trying to image a Dell T5610 with a MegaRaid sas9721-81 running CENTOS 6.5 The machine pxe boots fine, once a "create image" task is scheduled, we ...
Forum Discussion by DerekWarner | 13 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution We are currently running  RHEL 5.8 with DS 7.1 and would like to switch to Centos. Does DS 7.1 support Centos. I know Centos is basically redhat so just wondering ...
Forum Discussion by DerekWarner | 12 Nov 2012 | 4 comments
I need a solution I have a number of systems using DS 7.1 that I would like to image. We are using PXE boot and DHCP to begin the boot process. Our environment is over 200 computers ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DerekWarner | 12 Sep 2012 | 4 comments
I need a solution I am working in a mixed OS enviroment. 1 domain controller not hardened runnning W2K8 R2, 1 Altiris server running DS 7.1 SP1 MR1a I am PXE boot an RHEL 5.8 ...
Forum Discussion by DerekWarner | 28 Jul 2012 | 4 comments
I need a solution I have 150 computers to image. I am using the automation environment to image the systems.  Not to familiar yet with Altiris as its a complex set of software but here ...
Forum Discussion by DerekWarner | 28 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution We are using DS 7.1. SP1a MR1a and we are attempting to imgage an RHEL 5.4 machine.We are able to power on and off the system via a task, however when we create the ...
Forum Discussion by DerekWarner | 13 Feb 2012 | 6 comments
I need a solution When clicking on "Settings>Deployment>Preboot Configurations" I get an error which tells me the page PrebootConfigPolicy.aspx has a problem and will ...
Forum Discussion by DerekWarner | 31 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution We are using RHEL 5.4 and Windows Server 2008 R2. We have Lanman Authentication level in windows set to level 5, in Redhat its set to client ntlmv2 auth = yes. the ...
Forum Discussion by DerekWarner | 31 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution We are currently using RHEL 5.4 and are upgrading to 6.0 pretty soon. I was told Altiris would support 6.0 in the near future. Does anyone have any information or know ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DerekWarner | 30 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution I am using Windows 2008 R2 and default IIS7 in compatibility mode as it gets installed by DS. I recently notice the following failure Login failed for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DerekWarner | 08 Dec 2011 | 2 comments