Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I'm trying to figure out the correct permission required for my Level 1 Workers to be able to delete a task/job from the computer it's running on.  They have ...
Forum Discussion by SaintFrag | 08 Oct 2013 | 15 comments
I need a solution If I simply check the Include DeployAnywhere option when in the deploy image task, minisetup runs as expected, GhostUser logs in, reboots, and I'm sitting at ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SaintFrag | 08 May 2013 | 2 comments
I need a solution Has anyone had any luck dropping an image an a VirtualBox VM?  I can PXE boot just fine, PE loads, pectagent runs, I see ghost flash, and I get an error about firm.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SaintFrag | 27 Feb 2013 | 18 comments
I need a solution In DS 6.9, I could view a computer's hardware profile - for example, its serial number.  The only hardware information I see is the NIC in 7.1.  What am I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SaintFrag | 02 Aug 2012 | 2 comments
I need a solution I have images that keep resetting to 0 KB.  (Thankfully we have a backup server.)  I found this article describing the problem and a resolution: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SaintFrag | 24 Jul 2012 | 3 comments
I need a solution I got our shipment of brand new Dell 390's this week and have run into an interesting issue.  When booting into PE, during the Loading Drivers phase (after ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SaintFrag | 19 Jul 2012 | 5 comments
I need a solution In Altiris 6.9, it was very simple to see the power state of computers based on the computer's 'icon' being gray for off or blue for on. How can you ...
Forum Discussion by SaintFrag | 12 Jul 2012 | 0 comments
I need a solution So... how do you search by AEX GUID in the SMC? I add custom criteria -> AeX AC Identification -> Check GUID However, it won't show up in the ...
Forum Discussion by SaintFrag | 11 Jul 2012 | 0 comments
I need a solution I have a few Optiplex 740's that have a WD1600AAJS HDD in them.  Whenever these computers boot to PE to be imaged (x86 or x64, Altiris 7.1 or 6.9) they blue ...
Forum Discussion by SaintFrag | 29 Jun 2012 | 7 comments
I need a solution Altiris 7.1 Win 7 x64 ================== When you use the prepare for image capture job, where does this sysprep file come from?  I see it's bundling ...
Forum Discussion by SaintFrag | 26 Jun 2012 | 0 comments