Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I've seen Altiris NS SDK but not much on the DS side, wondering if there is SDK for Deployment Solution ? Btw, I'm looking for command line/API to ...
Forum Discussion by happyBoy14 | 14 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution I need help in parsing the pectagent.log file located in \program files\altiris\altiris agent\logs folder of a winpe4 image... I need the help of a vbscript guru ...
Forum Discussion by WDRAIN1 | 11 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hello all, I'm having an issue adding software to the software library in Altiris 7.1.  When I go to the Import Software and click the ADD button I receive an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by oscarc619 | 08 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution What is the best way to configure power options for laptops/desktops?  I have my base image in Hyper V and there are no options to setup the power configuration ...
Forum Discussion by rickray76 | 07 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Just wondering if anyone had a way during imaging for a task to determine if it's a desktop or laptop and if it's a laptop, install VPN.  Possibly create a ...
Forum Discussion by rickray76 | 07 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution Good afternoon.  We use DS7.1 to push a ghost Image (.gho) file to the machine.  The techs need to Rename the machine to match our internal asset tag number (not ...
Forum Discussion by mhendel05 | 03 Apr 2014 | 21 comments
I need a solution What is the process for software deployment from altiris? Check this Check this thread https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sof... ...
Forum Discussion by blackboy | 30 Mar 2014 | 3 comments
Thoughts from a former Support Backline Representative After leaving support a couple of weeks ago to join a consulting firm called XCEND (shameless plug:  www.xcendgroup.com ), ...
Blog Entry by Thomas Baird | 26 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Hi We have some challenges with installing machines outside of the headquarters. When a machine is booting up at one our locations it is looking for a PXE job but ...
Forum Discussion by NHH | 25 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution I noticed there are three servers showing in the PXE Server List   I deleted all three through the SQL Table called 'Sbs_Serverlist'. Now when ...
Forum Discussion by elrasho | 24 Mar 2014 | 6 comments