Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Am running Backup Exec 2012 (SP4 + hotfix 217347) small business edition on Windows Small Business Server 2011 Standard. When attempting a full SDR backup to a ...
Forum Discussion by RMT1 | 31 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution We just got BE2015 installed last week and go everything up and running smoothly. I figured since we are now on BE2015, the Email Archive option would finally be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bharrison | 13 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hya folks! Setup: BackupExec 2012 running on SBS 2011. Storage device is a 1GB drive plugged into a Stardom with a secondary disk that we manually swap and ...
Forum Discussion by BCAAFC IT | 09 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution Dear Symantec experts, I’ve an issue with restoring my files / exchange mailboxes. We use Backup Exec 2012, include SP4. When I want to restore some files, ...
Forum Discussion by dennisblotenburg | 05 Feb 2015 | 13 comments
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Last week I was checking how the weekend backups were going and I seen that Backups for our Hyper-V Exchange server have been running for almost 3 days. The Exchange ...
Forum Discussion by 3s1k | 20 Oct 2014 | 8 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi Guys! So, my doubt is about if the BE 2014 can backup and restore mails itens (brick level) on Exchange Sever 2013? Can ...
Forum Discussion by JBarata | 18 Sep 2014 | 5 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Support, I'm getting this strange error that re-ocours when running the daily backups, I'm using BackupExec 2010 R3 on Server 2008 R2. Job ended: ...
Forum Discussion by EV_EXEC | 29 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hallo Community! Wir setzen aktuell einen SBS 2003 inkl. Exchange ein. Auf diesem System läuft BE 11d. Bisher wurde als Sicherungslaufwerk ein iomega REV ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sbs2003 | 14 May 2014 | 4 comments