Video Screencast Help

Search

Search results

I have used SSR for a number of years to support both home and small business environments. One of the main issues the lack of being able to rebuild a client's SSR backup resources. Most backup environments used NAS storage for the actual backup ...
Idea by Bob Merritt | 25 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hello All i have a problem with one home user using SSR 2013.We have a policy for home users to execute a backup job at 12:45 each day to an external HDD. it works ...
Forum Discussion by x3d0sx | 02 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution My customer is using Symantec Backup Exec System Recovery V8.0.4 and the Server which was being used as the Central Management node has died.  They also do not have ...
Forum Discussion by MFHON | 21 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, We are currently running SSR-MS 2011  (Symantec Management Console Version 7.1.8400) on Windows Server 2008 R2 Standard 64-bit. The database is Microsoft ...
Forum Discussion by talk2tisa | 18 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Using System Recovery 2013. We backup to an external hard disk then create an offsite copy to a NAS device. I deleted some backup sets through ...
Forum Discussion by Philip Lakic | 26 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi,    1st post.   We have recently installed Backup Exec System Recovery 2010 Management Console.  We have deployed the Altiris Agent and the Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Smiffy85 | 21 Aug 2013 | 7 comments
I need a solution Hello everyone,      Please, I need help with this one:      when I try to deploy the agent on another laptop on my workgrouop the next error appears:   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by C. A. Schietekat | 12 Aug 2013 | 8 comments
I need a solution Hallo liebe Forumsleser, wir haben aktuell für einen Kunden die Symantec System Restore 2013 im Test. Der Kunde wünscht neben der "normalen Sicherung" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marcel Brabetz | 12 Aug 2013 | 6 comments
I need a solution This is about the SSR 2011 Mgmt Solution. I have several servers that are always reporting failed backups within "Alerts and Failures" >  "Backup ...
Forum Discussion by shramoj | 20 Jul 2013 | 1 comment
I need a solution Hi, I'm using a SSR 2011 Management Solutions. Here i've setup 2 policy's and 1 filter, meaning that a client receives 2 Backup Jobs. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Denus | 01 May 2013 | 31 comments